Επικαιρότητα

Επίθεση με βιτριόλι: «Μου γύρισε το κεφάλι και το έκανα…»

Συγκρατούμενη της δράστιδος μιλά για τη συμπεριφορά της στις φυλακές και το τι έλεγε για την επίθεση που έκανε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Συγκρατούμενη της δράστιδος για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στην Espresso για τη συμπεριφορά της κατηγορούμενης μέσα στη φυλακή και την παγερή στάση της, ακόμα και μετά την προφυλάκισή της.

«Για εμάς ήταν “το βιτριόλι”.. Δεν έλεγε ότι έχει μετανιώσει. Το μόνο που έλεγε, ήταν “Ε, μου γύρισαν τα μάτια, μου γύρισε το κεφάλι, το ‘κανα! Αυτό έγινε!”.. Η πράξη σου σε ακολουθεί εκεί μέσα (σ.σ φυλακή). Τίποτε δε μένει κρυφό», αναφέρει συγκρατούμενη της Έφης για τις ημέρες φυλακής στο Κατάστημα Κράτησης Ελαιώνα Θήβας, ενώ προσθέτει πως η κατηγορούμενη δήλωνε σίγουρη πως θα έβγαινε από τη φυλακή. «Το έχει σίγουρο ότι θα βγει, χθες», επισημαίνει.

«Δε θα έλεγα ότι είχε τη συμπεριφορά ενός ανθρώπου που είχε συνειδητοποιήσει την πράξη του, που βρισκόταν, τι συνέβαινε, για ποιον λόγο ήταν εκεί. Όταν την κοίταζα, έβλεπα έναν ψυχρό άνθρωπο, χωρίς κανένα συναίσθημα, χωρίς καμία ευαισθησία. Ακόμη και το χαμόγελό της ήταν παγωμένο. Σε “έκοβε” από πάνω μέχρι κάτω. Δεν είναι ένας άνθρωπος που έχει μετανιώσει. Δεν θέλει να τη λυπούνται», συνεχίζει και καταλήγει. «Ήθελε να είναι αποδεκτή και το κατάφερε. Η συμπεριφορά της ήταν ενός ανθρώπου φυσιολογικού, ίσως σου δημιουργούσε τη σκέψη “γιατί αυτή η κοπέλα βρίσκεται εδώ”».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x