Διμοιρίες «καραντίνας» που θα στελεχώνουν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης μέτρων τάξης (ΥΑΤ) δημιουργεί η ΕΛΑΣ από τις 26 Αυγούστου. Συνολικά, μέχρι στιγμής, 42 αστυνομικοί έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.
Τις συγκεκριμένες διμοιρίες θα στελεχώνουν αστυνομικοί που θα έχουν επιστρέψει από την καλοκαιρινή τους άδεια και στόχος είναι να μην μεταφέρουν τον ιό σε συναδέλφους τους που εργάζονται ήδη. Αυτό αναμένεται να έχει διάρκεια τουλάχιστον μιας εβδομάδας, όσο δηλαδή διαρκεί και ο χρόνος εμφάνισης του κορωνοϊού σε περίπτωση που κάποιος εμφανίσει συμπτώματα.
Την ίδια στιγμή, σε «καραντίνα» έχουν μπει τρεις διμοιρίες των υποδιεύθυνσης αποκατάστασης τάξης, (ΥΜΕΤ) καθώς τρεις αστυνομικοί που είχαν μεταβεί για υπηρεσιακούς λόγους στην Τήνο στις 15 Αυγούστου βρέθηκαν θετικοί στον νέο κορωνοϊο. Θετική διαγνώσθηκε και μια αστυνομικός που υπηρετεί στο Κέντρο Άμεσης Δράσης ΓΑΔΑ.
Πηγή: skai.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






