Επικαιρότητα

ΕΣΗΕΑ: Καταδικάζει την επίθεση του Νίκου Παππά σε δημοσιογράφο

Η ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ) για την βίαια επίθεση του Νίκου Παππά στον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο.

Η ΕΣΗΕΑ καταδίκασε την βίαια επίθεση του Νίκου Παππά στον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο. Μάλιστα, αναφέρεται ότι ο δημοσιογράφος έκανε μήνυση και ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που διεγράφη από το κόμμα του, αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει απερίφραστα την ενέργεια του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά κατά του δημοσιογράφου Νίκου Γιαννόπουλου να του επιτεθεί αναίτια και να τον γρονθοκοπήσει στο κεφάλι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Συγκεκριμένα, το θλιβερό επεισόδιο έλαβε χώρα την Τρίτη 16/12 στο Στρασβούργο, όπου ο δημοσιογράφος βρισκόταν σε αποστολή και μαζί με άλλους συναδέλφους του και βρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον Ευρωβουλευτή, ο οποίος συνοδευόταν από συνεργάτες του.

Σήμερα, ο Νίκος Γιαννόπουλος υπέβαλε μήνυση κατά του Ευρωβουλευτή, ο οποίος κατηγορείται για άσκηση βίας από εκπρόσωπο σε θεσμικό ρόλο και αναζητείται για να δικασθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου, κάτι που δεν καλύπτεται από την ασυλία του.

Μετά το περιστατικό ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε τον Ευρωβουλευτή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x