Επικαιρότητα

Έτοιμη να μεταβιβάσει τα βασιλικά της καθήκοντα η Ελισάβετ

Αφού συμπλήρωσε 90 χρόνια ζωής, αποφάσισε πως είναι καιρός να αποσυρθεί από το προσκήνιο του παλατιού. Φήμες αναφέρουν πως ο γιος της Κάρολος δεν θα είναι ο διάδοχος.

Μετά από 60 χρόνια στον θρόνο, η Βασίλισσα Ελισάβετ έκρινε πως ήρθε η ώρα να αφήσει και λίγο χώρο στην… νεολαία. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού, η μακροβιότερη μονάρχης θα αφήσει την διαχείριση περισσοτέρων των 25 διεθνών οργανισμών στα χέρια συγγενών της. Μεταξύ αυτών, τα φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά NSPCC, Save the Children, το φιλοζωικό Barnardo's and Battersea Dog's Home, τις αγγλικές ομοσπονδίες Ράγκμπι και τένις καθώς επίσης και την Royal Geographical Society που ασχολείται με την μελέτη, την υποστήριξη και την προστασία του περιβάλλοντος.

Κι αν αυτά σας φαίνονται πολλά για μια 90χρονη, να αναφέρουμε πως η Βασιλομήτωρ έχει υπό την εποπτεία της παραπάνω από 600 φορείς.

Δημοσιεύματα στο Νησί αναφέρουν ακόμα πως δεν αργεί η ώρα που θα παραδώσει και το στέμμα, όμως ο γιος της Κάρολος, δεν βρίσκεται στο Νο1 της διαδοχής. Η Sun ισχυρίζεται πως ο εγγονός της Γουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον θα είναι το επόμενο βασιλικό ζεύγος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x