Επικαιρότητα

Χαμός στην Ευελπίδων: Προσπάθησαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο της Κυριακής, χημικά από τους αστυνομικούς!

Ένταση στην Ευελπίδων με τον 39χρονο δολοφόνο - Συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να εισέλθουν στο κτίριο και οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά

Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (4/4) έξω από το κτίριο 9, στην Ευελπίδων, όπου αναμενόταν να αρχίσει η απολογία του 39χρονου δολοφόνου, που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 28χρονη πρώην σύντροφο του έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να εισέλθουν στο κτίριο, για να λιντσάρουν τον 39χρονο γυναικοκτόνο, με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να τους απωθούν κάνοντας χρήση χημικών.

Την ώρα που συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν με θρήνο την 28χρονη Κυριακή στο κοιμητήριο, ο δολοφόνος της, θα επιχειρήσει να πείσει την δικαστική λειτουργό ότι το άγριο έγκλημα του έχει αφετηρία ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», η υπεράσπιση του κατηγορούμενου προσέρχεται στη δικαστική λειτουργό με υπόμνημα στο οποίο φαίνεται να επικαλείται χρόνια ψυχικά νοσήματα με νοσηλείες στο παρελθόν. Η υπεράσπιση φέρεται διατεθειμένη να αιτηθεί από την ανακρίτρια τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στον 39χρονο.

Ο κατηγορούμενος για τις θανάσιμες μαχαιριές σε βάρος της πρώην συντρόφου του, καλείται να απολογηθεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δίκη του χρήση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x