Επικαιρότητα

«Λογικά φοβάται η Ιωάννα όταν ακούει πως η δράστιδα μπορεί να είναι ελεύθερη σε 3,5 χρόνια»

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, Ιωάννα Παλιοσπύρου, με την οποία έχει μια ιδιαίτερη σχέση.

Η ασφάλεια της Ιωάννας Παλιοσπύρου αποτελεί το πρώτο της μέλημα και ο φόβος της είναι λογικός σε πιθανή γρήγορη αποφυλάκιση της δράστιδος της επίθεσης με βιτριόλι, όπως τόνισε η φίλη της, Αννίτα Ναθαναήλ.

«Είμαι κοντά στην Ιωάννα και αναμένουμε το αποτέλεσμα της δίκης. Πιστεύω πως στο βαθμό που μπορεί να δικαιωθεί, θα δικαιωθεί. Η κοινή γνώμη είναι η δικαίωσή της κι όχι οι νόμοι που δυστυχώς στην Ελλάδα ακόμη δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα τέτοιων ειδεχθών πράξεων ώστε να είναι αρκετά αυστηροί και να μην επαναλαμβάνονται τέτοια συμβάντα. Μεγαλύτερη έγνοια της Ιωάννας είναι να αισθάνεται ασφαλής και να κυκλοφορεί ελεύθερα, γιατί όταν ακούμε ότι μπορεί η δράστιδα να είναι ελεύθερη σε 3,5 χρόνια είναι λογικό να φοβάται. Οποιοσδήποτε θα φοβόταν στη θέση της», τόνισε.

«Δεν αναλωνόμαστε σε αρνητικές σκέψεις, πρέπει όλη η ενέργεια να πάει στην ίασή της και δυστυχώς ο δρόμος είναι πολύ μακρύς. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή για να φτάσει το στόχο της, αλλά πιστεύω πως αυτό το κορίτσι είναι σύμβολο και το έχει. Το μήνυμα που στέλνει είναι ηχηρό και θέλω να πιστεύω πως θα αποφύγουμε τέτοια συμβάντα στο μέλλον ή τουλάχιστον θα υπάρχει εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση από αυτή που τυγχάνει η περίπτωση της Ιωάννας. Είναι άδικο να μην υπάρχουν ουσιαστικές ποινές για τέτοιες πράξεις», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x