Επικαιρότητα

Με πατερίτσες αποχώρησε από τον εισαγγελέα ο Φουρθιώτης: «Συντονισμένη προσπάθεια εξόντωσής μου»

Με πατερίτσες αποχώρισε από τον εισαγγελέα ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι μετά από μήνυση που κατέθεσε συνεργάτης του.

Ο Μένιος Φουρθώτης συνελήφθη το μεσημέρι μετά από μήνυση που κατέθεσε συνεργάτης του για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Κρατώντας πατερίτσες και υποβασταζόμενος, ο παρουσιαστής αποχώρησε λίγες ώρες αργότερα, κάνοντας λόγω για συντονισμένη προσπάθεια εξόντωσης.

«Αλλά η Δικαιοσύνη βλέπει και στο σκοτάδι, ανέφερε ο Ευριπίδης και είχε δίκιο. Το πρώτο προαπαιτούμενο του πολιτισμού είναι η Δικαιοσύνη. Και σήμερα την έζησα για άλλη μια φορά όπως το ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Έζησα ξανά, τον κανιβαλισμό εις βάρος μου. Ο Θεός, όμως, ήταν με το μέρος μου κι ας υπάρχει μια συντονισμένη -ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξόντωσής μου. Για το λόγο που όλοι πλέον γνωρίζετε, σήμερα μετέβην στην ΓΑΔΑ και αμέσως μετά στον Εισαγγελέα όπου φυσικά και αφέθηκα ελεύθερος. Όπως είναι προφανές, κρίθηκε ως αστεία η αιτία. Τώρα, τον λόγο τον έχω εγώ, και θα λογοδοτήσουν στον Εισαγγελέα αυτοί, που έχουν ως χόμπι τους να εξαπατούν Αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. Μάλλον εσείς φοβάστε περισσότερο να καταδικάσετε απ’ ό,τι φοβάμαι εγώ να καταδικαστώ. Κι αυτό, γιατί δεν έχετε τίποτα να προσάψετε. Η αλήθεια είναι πιο ισχυρή από το δικό σας ψέμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x