Επικαιρότητα

Φρικιαστικό βίντεο: Φυσιοθεραπευτής χτυπά με βία 10χρονο ΑμεΑ μέσα σε ιδιωτικό κέντρο!

Οργή προκαλούν οι εικόνες σε ιδιωτικό κέντρο ΑμεΑ, με φυσιοθεραπευτή να χτυπά με σφοδρότητα 10χρονο παιδί!

Ένα σοκαριστικό βίντεο έρχεται στο φως, που προκαλεί φρίκη, οργή και συνάμα ντροπή!

Σε ιδιωτικό κέντρο ΑμεΑ, φυσιοθεραπευτής χτυπά με σφοδρότητα 10χρονο παιδί και το χειρότερο είναι ότι το συμβάν αρχικά αποστασιοποιήθηκε και ο φυσιοθεραπευτής έμεινε ατιμώρητος για δύο χρόνια.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο, που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega, διακρίνεται ο 27χρονος φυσιοθεραπευτής να πιάνει από τους ώμους το 10χρονο παιδί ΑμεΑ, να του μιλά και στη συνέχεια να το ρίχνει στο πάτωμα. Το παιδί κάθεται φοβισμένο, χωρίς να κινείται και έχοντας γείρει στη θέση που του έχει υποδείξει. Ακολούθως, με το δεξί πόδι ο 27χρονος παραμερίζει ένα όργανο γυμναστικής στο πάτωμα. Και τότε ρίχνει κλωτσιά στο πρόσωπο του 10χρονου παιδιού.

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Έπαθα σοκ», είπε η διευθύντρια του κέντρου, όταν είδε το βίντεο.

Το χτύπημα στον 10χρονο είναι αιφνιδιαστικό, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια πρόκληση από το αγόρι, που κάθεται ήσυχα στο πάτωμα. Ο φυσιοθεραπευτής τον ξαπλώνει μπρούμυτα, στέκεται από πάνω του και τον ακινητοποιεί. Το παιδί μάταια προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του. Του κρατά το κεφάλι με δύναμη και στη συνέχεια τον ξανασπρώχνει με φόρα, μέχρι ο 10χρονος να συρθεί στο πάτωμα.

Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων παιδιών στην αίθουσα, που δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν. «Αν δείτε καθαρά το βίντεο είναι μίσος…», λέει συγκλονισμένη η διευθύντρια.

Έχοντας περάσει 40 δευτερόλεπτα από την κλωτσιά στο κεφάλι, ο 10χρονος βρίσκεται ακόμα στο πάτωμα και τον πλησιάζει μόνο ένα μικρό αγόρι. Ακολουθεί μια φυσιοθεραπεύτρια, που με αργό βηματισμό πλησιάζει στο σημείο, ωστόσο δεν απομακρύνει τον 27χρονο συνάδελφό της, που εξακολουθεί να στέκεται πάνω από το αβοήθητο παιδί.

Το περιστατικό φέρεται να αποσιωπήθηκε για πέντε ημέρες, ενώ ο φυσιοθεραπευτής έμεινε ατιμώρητος για δυο ολόκληρα χρόνια!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x