Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε διαμέρισμα επί της οδού Καλλιγά στον Πειραιά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 18:45 σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου και δεν υπήρξε αναφορά για εγκλωβισμένα άτομα, ενώ όλοι οι ένοικοι απομακρύνθηκαν με ασφάλεια.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν την κατάσβεση για να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά, κι όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, το διαμέρισμα έχει καεί ολοσχερώς. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.
Η αναζωπύρωση της φωτιάς είχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθούν οι πυροσβέστες που επιχειρούσαν στο σημείο, ενώ ο δρόμος είναι στενός και αδυνατούσαν να προσεγγίσουν τα βαρέα οχήματα της Πυροσβεστικής που φέρουν πολλούς τόνους νερό.
#Πυρκαγιά σε διαμέρισμα σε περιοχή του δήμου Πειραιά. Κινητοποιήθηκαν 15 #πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 20, 2026
Πηγή: Skai.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






