Συναγερμός έχει σημάνει στο στρατόπεδο Καποτά, στην περιοχή του Μενιδίου, καθώς οι φλόγες βρίσκονται στην περίφραξη, από τη βόρεια πλευρά του στρατοπέδου.
Στο στρατόπεδο βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ ρίψεις επιχειρεί ελικόπτερο.
Εξετάζεται το ενδεχόμενο εκκένωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολη, με τα δύο τάγματα (725 Μηχανικού και ΤΕΝΞ) να συμμετέχουν στις προσπάθειες κατάσβεσης.
Κατά πληροφορίες, προληπτικά μέτρα λαμβάνονται και στην αεροπορική βάση του Τατοΐου, σε περίπτωση που η πυρκαγιά κινηθεί προς την περιοχή.
Υπενθυμίζεται ότι για την ευρύτερη περιοχή Καποτά στο Μενίδι, όπως και για τον οικισμό της Αγίας Παρασκευής, έχει ήδη στελεί μήνυμα εκκένωσης από το 112.
Πηγή: Καθημερινή
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






