Επικαιρότητα

Εν ψυχρώ εκτέλεση στο Γαλάτσι: Η σύνδεση του θύματος με πυγμάχο που είχε δολοφονηθεί τον Μάιο

Νέα εν ψυχρώ δολοφονία, που αποδίδεται στον πόλεμο της νύχτας, σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο Γαλάτσι.

Νέα εν ψυχρώ δολοφονία, που αποδίδεται στον πόλεμο της νύχτας, σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο Γαλάτσι. Νεκρός είναι ο 35χρονος πυγμάχος Χάρης Κ., γνωστός μεταξύ φίλων και συναθλητών και ως Dirty Harry. Βρισκόταν έξω από το γυμναστήριο πυγμαχίας στην οδό Εκάβης, όταν δύο άτομα, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, τον πλησίασαν και άνοιξαν πυρ εναντίον του. Φέρεται να δέχτηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες σε διάφορα σημεία του σώματός του, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο 35χρονος φέρεται να διατηρούσε στενή σχέση με έναν άλλο πυγμάχο, τον Μιχάλη Καπίρη ή «Κεφάλα», όπως ήταν το παρατσούκλι του, ο οποίος δολοφονήθηκε τον περασμένο Μάιο στη Μεταμόρφωση. Ο 58χρονος Καπίρης είχε εμπλακεί σε εκβιασμούς καταστηματαρχών και τα τελευταία χρόνια φέρεται να δραστηριοποιείτο στη Νέα Ιωνία, στο Γαλάτσι, στο Νέο Ηράκλειο κ.α.



Λέγεται ότι το κενό που δημιουργήθηκε μετά τον φόνο του Καπίρη ανέλαβε να καλύψει ο 35χρονος Dirty Harry, που έπεσε νεκρός μέσα σε καταιγισμό πυρών χθες το βράδυ.

Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι σε μία από τις παλαιότερες συνεντεύξεις του είχε ερωτηθεί από τον δημοσιογράφο εάν θα ήταν ανοικτός σε μια αναμέτρηση στο ρινγκ με τον Τάσο Μπερδέση, που επίσης δολοφονήθηκε τον Μάιο, έξω από γυμναστήριο στη Βάρη. Παρά τις κατά καιρούς προσπάθειες της αστυνομίας και διακηρύξεις της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη περί αντιμετώπισης του πολέμου της νύχτας και του οργανωμένου εγκλήματος, ο κύκλος της βίας παραμένει ανοικτός.



Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x