Επικαιρότητα

Σοκ στη Γερμανία: Αστυνομικοί πυροβόλησαν 12χρονο κωφό κορίτσι μέσα στο σπίτι του

Η 12χρονη τους επιτέθηκε με μαχαίρια γιατί δεν τους άκουσε να μπαίνουν στο σπίτι - Το παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση - Πώς συνέβη το περιστατικό.

Αστυνομικοί στη Γερμανία πυροβόλησαν ένα 12χρονο κορίτσι, το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το παιδί τους είχε προηγουμένως επιτεθεί με δύο μαχαίρια, μέσα στο σπίτι του, γιατί δεν τους άκουσε να μπαίνουν.

Σύμφωνα με την BILD, το κορίτσι είχε εξαφανιστεί από χθες από το σπίτι της στο Μπόχουμ και είχε δηλωθεί από την οικογένειά του ως αγνοούμενο, με την επισήμανση ότι χρειάζεται επειγόντως φαρμακευτική αγωγή, καθώς είναι άρρωστο και κωφό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι το παιδί βρισκόταν με τη μητέρα του, επίσης κωφή, η οποία είχε χάσει την επιμέλειά του.

Η αστυνομία έφθασε στο σπίτι της γυναίκας τις πρώτες πρωινές ώρες και άνοιξε την εξώπορτα με κλειδαρά, καθώς οι ένοικοι δεν άνοιγαν.

Ερευνώντας το διαμέρισμα, οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από το 12χρονο κορίτσι, το οποίο κρατούσε δύο μαχαίρια και όρμησε καταπάνω τους.

Οι αστυνομικοί την πυροβόλησαν και την τραυμάτισαν.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x