Επικαιρότητα

Γερμανία: Επτά τραυματίες σε ατύχημα σε πάρκο ψυχαγωγίας (Βίντεο)

«Γύρω στις 17:00 (τοπική ώρα, 18:00 ώρα Ελλάδος) σημειώθηκε ατύχημα σε πισίνα κατά τη διάρκεια παράστασης. Πέντε καλλιτέχνες και δύο επισκέπτες τραυματίστηκαν», αναφέρει η γερμανική αστυνομία.

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα στη διάρκεια παράστασης σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα ψυχαγωγίας στη Γερμανία, το περίφημο Europa-Park στην πόλη Ρουστ της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό SWR, το ατύχημα σημειώθηκε όταν κατέρρευσε τμήμα σκηνής που είχε στηθεί για τους σκοπούς παράστασης με τίτλο «Η επιστροφή των πειρατών».



Στις 19 Ιουνίου είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στο Europa-Park, υποχρεώνοντας τις αρχές να απομακρύνουν 25.000 επισκέπτες και εργαζόμενους. Η πυρκαγιά αποδόθηκε σε «τεχνικό πρόβλημα».

Το θεματικό πάρκο ψυχαγωγίας βρίσκεται λίγο έξω από το Φράιμπουργκ της νοτιοδυτικής Γερμανίας, κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία. Άνοιξε τις πύλες του το 1975 και δέχεται σχεδόν 6 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x