Επικαιρότητα

Γερμανία: Στους 116 οι νεκροί από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο

Ο αριθμός των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊού στη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης έφθασε έτσι τα 7.533
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Άλλοι 116 ασθενείς υπέκυψαν στον κορωνοϊό το προηγούμενο 24ωρο στη Γερμανία, όπου καταγράφηκαν επίσης ακόμη 933 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, δείχνουν τα δεδομένα τα οποία συγκεντρώνει και δημοσιοποιεί καθημερινά στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

Ο αριθμός των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊού στη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης έφθασε έτσι τα 7.533 επί συνόλου 170.508 κρουσμάτων μόλυνσης, κατά τα στοιχεία του ινστιτούτου, που είναι ειδικευμένο στην αντιμετώπιση των μολυσματικών ασθενειών.

Ο απολογισμός είναι σημαντικά αυξημένος σε σύγκριση με τους αριθμούς που καταγράφονταν το προηγούμενο εικοσιτετράωρο (22 θάνατοι, 357 κρούσματα). 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x