Δεκάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί, ήδη από τις πέντε, περιμετρικά του ναού της Αγίας Τριάδας, στη Νίκαια, προκειμένου να αποχαιρετίσουν τον Γιώργο Μαζωνάκη.
Η σορός του δημοφιλούς ερμηνευτή αναμένεται να φτάσει κάπου ανάμεσα στις 18:00 με 18:30 στον ναό, ενώ το λαϊκό προσκύνημα εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει στις 19:30.
«Ήρθα από την Αμαλιάδα, έχουμε σοκαριστεί»
Όπως είχε προβλεφθεί, έρχονται άνθρωποι τόσο από την Αθήνα όσο και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Συγκλονιστικά βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν πούλμαν γεμάτα κόσμο να καταφθάνουν στην εκκλησία, προκειμένου να πουν το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τραγουδιστή.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Μακρίνα, από την Αμαλιάδα:
«Έχουμε έρθει από πολύ μακριά για τον Γιώργο, από Αμαλιάδα, νομό Ηλείας. Δε γινότανε να μην έρθουμε. Μας ήταν αδύνατο. Έφερα και τα παιδιά μου να πω το τελευταίο αντίο στον Γιώργο. Είμαστε πολύ συγκινημένοι».
Όπως εξηγεί σοκαρίστηκε πάρα πολύ όταν άκουσε την είδηση του θανάτου:
«Και έρχονται τα χειρότερα όπως βλέπετε, γιατί όταν έρθει (σ.σ. η σορός) θα γίνεται χαμός. Κρίμα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Δεν έχω κάτι άλλο»
Πηγή: skai.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






