Επικαιρότητα

Γιώργος Ζαγκλιβέρης: Πέθανε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που έπασχε από σπάνια μορφή καρκίνου

Έφυγε από τη ζωή στα 30 του ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης, που έδινε μάχη για τη ζωή του με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Απεβίωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης, που έδινε μάχη για τη ζωή του με μια σπάνια μορφή καρκίνου. Η είδηση του θανάτου του 30χρονου σκόρπισε τον θρήνο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες.

Ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης έπασχε από Λέμφωμα Burkitt, που ξεκινά από εξειδικευμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού που ονομάζονται Β κύτταρα. Χαρακτηρίζεται από μια γενετική αλλαγή που ονομάζεται μετατόπιση που περιλαμβάνει το γονίδιο MYC. Αυτή η γενετική αλλαγή επιτρέπει στα καρκινικά κύτταρα να διαιρούνται και να δημιουργούν νέα καρκινικά κύτταρα πολύ γρήγορα.

Ο εκλιπών είχε φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Δόξα Παλαιοκώμης, Άρη Πρώτης, Ασπίδας Δραβήσκου, ΑΣ Έβρος Σουφλίου, ΑΟ Καβάλας, ενώ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Ο αδερφός του, Κώστας, τον αποχαιρέτησε μέσω social media. «Καλό ταξίδι αδερφέ μου, τώρα πλέον θα μας προσέχεις από εκεί ψηλά. Θα σε θυμόμαστε για πάντα να χαμογελάς όπως συνήθιζες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x