Επικαιρότητα

Γλυφάδα: «Πρόσεξε καλά μη δω αστυνομικό μπροστά μου, θα σε σκοτώσω με το όπλο»

Γειτόνισσα του 29χρονου που έβαλε τέλος στη ζωή του χθες το απόγευμα στη Γλυφάδα μετά από την άσκηση βίας σε βάρος της συντρόφου του περιγράφει το περιστατικό.

«Η κοπέλα είχε μελανιές και ήταν τρομοκρατημένη», λέει γειτόνισσα του 29χρονου, που έβαλε τέλος στη ζωή του χθες το απόγευμα στη Γλυφάδα μετά από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συντρόφου του.

Η γυναίκα που άκουσε της φωνές την ώρα του ξυλοδαρμού και βγήκε έξω να προστατέψει την 21χρονη κοπέλα, περιγράφει στην «Κ» τα όσα έγιναν χθες το απόγευμα.

«Άκουσα τις φωνές από μέσα, την κοπέλα την είχε ρίξει κάτω και την χτύπαγε, προσπαθούσε να την σύρει να την πάρει μέσα, ''η κοπέλα του φώναζε εγώ δεν έρχομαι μέσα'', την πήρα την κοπέλα μέσα και ξεκίνησα να του μιλάω με ηρεμία. Της είπε μετά της κοπέλας ''πρόσεξε καλά μη δω αστυνομικό μπροστά μου θα σε σκοτώσω με το όπλο''. Τη στιγμή που έλεγε αυτά, εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί από τη σκάλα. Είχε προηγηθεί ξυλοδαρμός και στην πυλωτή της πολυκατοικίας, η κοπέλα προσπαθούσε να φύγει. Είχε μελανιές η κοπέλα και ήταν πολύ τρομοκρατημένη. Κατά διαστήματα ακούγαμε καβγάδες».

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα. Κάτοικοι της περιοχής αντιλήφθηκαν πως ο άνδρας χτυπούσε την 21χρονη σύντροφό του, στην οδό Ικαρίας. Άρχισαν να φωνάζουν, με αποτέλεσμα άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που περνούσαν από το σημείο, να σπεύσουν για να επιληφθούν.

Στη θέα των αστυνομικών, ο άνδρας μπήκε στην πολυκατοικία και κλειδώθηκε στο διαμέρισμά του. Ενημερώθηκε το Κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και στο σημείο έλαβε εντολή να μεταβεί ειδικός διαπραγματευτής. Στη συνέχεια, αστυνομικοί με άδεια εισαγγελέα εισήλθαν στο διαμέρισμα, όπου τον εντόπισαν νεκρό, με τραύμα στο κεφάλι από πιστόλι Glock. Ο 29χρονος ήταν γνωστός στις Αρχές, καθώς είχε κατηγορηθεί για υπόθεση ναρκωτικών και έδινε το «παρών» στο Α.Τ. της περιοχής. Είχε κατηγορηθεί επίσης για ληστείες, ενώ το αυτοκίνητό του είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη το απόγευμα της Πέμπτης 11 Απριλίου, στο ρεύμα από Βούλα προς Αργυρούπολη. Δικογραφία για το τροχαίο σχηματίστηκε από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», η 21χρονη παθούσα δεν είχε καταγγείλει κατά το παρελθόν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ανέφερε, ωστόσο, ότι είχε κακοποιηθεί σωματικά από τον σύζυγό της, τον προηγούμενο μήνα.

Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x