Επικαιρότητα

Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε από την υπόθεση ένας από τους δικηγόρους του πιλότου

"Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση αυτής της υποθέσεως, σε κανένα σκέλος της, για προσωπικούς λόγους". 

Ένας από τους δικηγόρους του 33χρονου πιλότου, ο Βασίλης Σπύρου, ανακοίνωσε το πρωΐ στους δημοσιογράφους ότι αποσύρεται από την πολύκροτη υπόθεση. "Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση αυτής της υποθέσεως, σε κανένα σκέλος της, για προσωπικούς λόγους... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλο το χρόνο και τη συνεργασία".  

"Είναι προσωπικοί οι λόγοι, και σήμερα ένας άνθρωπος περνάει από τον ανακριτή, και κρίνεται το μέλλον ενός μωρού. Οπότε οι προσωπικοί δικοί μου λόγοι δεν έχουν καμία σημασία" επέμεινε, ερωτηθείς γιατί παραιτήθηκε αιφνιδίως. 

To θέμα του παιδιού για την ώρα θα ρυθμίσει ο δικηγόρος Βασίλης Γαλάνης (υπεράσπιση οικογένειας Καρολάιν).

Ο κατηγορούμενος για το θάνατο της 20χρονης Καρολάιν και την θανάτωση του σκυλιού τους, θα βρεθεί σε λίγες ώρες ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να εξηγήσει τι συνέβη τη νύχτα της 11ης Μαΐου στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.
 
Ο δικαστικός λειτουργός θα ζητήσει από τον καθ' ομολογία δράστη του εγκλήματος να εξιστορήσει την δική του εκδοχή για αυτά που καταγράφονται στην δικογραφία για την ανθρωποκτονία και την θανάτωση ενός ζώου που η 20χρονη υιοθέτησε κουταβάκι και πίστευε πως θα μεγαλώνει μαζί με την 11 μηνών κόρη της. Θα του ζητήσει παράλληλα να εξηγήσει όλα όσα έκανε μετά τον ασφυκτικό θάνατο της Καρολάιν προκειμένου να παραπλανήσει τις αρχές.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο κατηγορούμενος σκοπεύει απολογούμενος να δώσει κάθε λεπτομέρεια και να εκθέσει στον ανακριτή κάθε στοιχείο της υπόθεσης "στοιχεία που δεν τα έχει πει μέχρι στιγμής" όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. 

"Δεν αλλάζει ακριβώς τίποτα από την λεπτομερή ομολογία που έχει δώσει σε επίπεδο προανακρίσεως" ανέφερε μεταξύ άλλων, στο ΣΚΑΪ ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου αναφερόμενος στην βασική κατεύθυνση της απολογίας του στον ανακριτή.

Νέες φωτογραφίες έδωσε ο ΣΚΑΪ στη δημοσιότητα από το εσωτερικό του σπιτιού στα Γλυκά Νερά, όπου ο συζυγοκτόνος σκηνοθέτησε υποτιθέμενη ληστεία για να καλύψει ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του και έπνιξε τον σκύλο τους μπροστά στο 11 μηνών βρέφος τους.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x