Επικαιρότητα

Γλυκά Νερά: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία που απέστειλε στη Δικαιοσύνη η Αστυνομία

Στο 26 σελίδων διαβιβαστικό που έστειλε στις δικαστικές αρχές η Αστυνομία αναφέρονται λεπτομερώς τα ευρήματα των αστυνομικών στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Έναν “αγωνιώδη” θάνατο είχε η 20χρονη Καρολάιν σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που περιλαμβάνεται στην δικογραφία για το έγκλημα τα Γλυκά Νερά που σήμερα διαβιβάστηκε στον 12ο Τακτικό Ανακριτή.

Η 20χρονη, για την οποία ο δράστης της δολοφονίας της φέρεται να αναφέρει στους αστυνομικούς “δεν μπορείτε να φανταστείτε τον έρωτα μου για αυτήν την κοπέλα” πέθανε μεταξύ 4 και 5 τα ξημερώματα της 11ης Μαίου και βρέθηκε με ένα ύφασμα τυλιγμένο στο λαιμό της, δεμένη πισθάγκωνα με το μωρό της να κοιμάται ακουμπισμένο στην πλάτη της. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας εκείνο το τελευταίο βράδυ πριν πεθάνει από ασφυξία η Καρολάιν φαίνεται να έκανε τρεις αναζητήσεις από το κινητό της: “Από το κινητό του θύματος βρέθηκαν τρεις αναζητήσεις στη πλατφόρμα booking” αναφέρουν οι αστυνομικοί. “Οι αναζητήσεις αυτές είναι μεταξύ 00:37 και 00:38” σημειώνουν.

Στο 26 σελίδων διαβιβαστικό που έστειλε στις δικαστικές αρχές η Αστυνομία αναφέρονται λεπτομερώς τα ευρήματα των αστυνομικών στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά όταν έσπευσαν εκεί ειδοποιημένοι από τον δράστη για ληστεία. Περιλαμβάνονται επίσης όλα τα στοιχεία που συνέλεξαν στην διάρκεια των ερευνών τους για την εξιχνίαση του εγκλήματος που θεωρείται ιδιαίτερο εξαιτίας του τρόπου που φέρθηκε ο δράστης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x