Επικαιρότητα

Γυναίκα «καμικάζι» σκόρπισε τον θάνατο στη Νιγηρία - Τουλάχιστον 10 νεκροί

Άλλα 15 άτομα τραυματίστηκαν, ορισμένα εκ των οποίων σοβαρά

Τον θάνατο σε τουλάχιστον δέκα ανθρώπους σκόρπισε γυναίκα «καμικάζι» στη Νιγηρία, η οποία ανατινάχθηκε σε μουσουλμανικό ναό στην περιοχή Μαϊντουγκούρι.

Σύμφωνα με τις αρχές της αφρικανικής χώρας, άλλα 15 άτομα τραυματίστηκαν από την έκρηξη, ορισμένα εξ των οποίων μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η περιοχή στην οποία πραγματοποιήθηκε η βομβιστική επίθεση αποτελεί επίκεντρο των ενεργειών της ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, την οποία κατονομάζουν ως πιθανότερη να αναλάβει την ευθύνη οι αρχές.

«Ο ναός φυλασσόταν από πολίτες. Το κορίτσι εισήλθε στο κτίριο με ένα γκρουπ πιστών από άλλη περιοχή και κατάφερε να σπάσει την ασφάλεια, πριν ανατιναχθεί», τόνισε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x