Επικαιρότητα

Αργεντινή: Γυναίκα κατηγορείται ότι δολοφόνησε το φίλο της πετώντας του το κινητό

Η κατάστασή του επιδεινώθηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για σοβαρό τραύμα στο κεφάλι πριν πεθάνει τελικά στις 18 Απριλίου. 

Μία γυναίκα κατηγορείται για τη δολοφονία του φίλου της αφού του πέταξε το κινητό της τηλέφωνο στο κεφάλι κατά τη διάρκεια ενός καυγά. Η Ροξάνα Αντελίνα Λόπες, 22 ετών, από την πόλη Καφαγιάτε στη βορειοδυτική Αργεντινή, αρνήθηκε την κατηγορία. 

Κατηγορείται ότι πέταξε το τηλέφωνό της στον φίλο της Λουίς Ντάριο Γκουαντάι αφού φέρεται να εμφανίστηκε στο διαμέρισμά τους στις 10 Απριλίου και άρχισε να τη χτυπά. Ο Γκουαντάι παραπονέθηκε για πονοκεφάλους και πήγε στο τοπικό νοσοκομείο για να λάβει θεραπεία πριν μεταφερθεί σε μεγαλύτερο νοσοκομείο στην πόλη Σάλτα, 189 χιλιόμετρα μακριά. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για σοβαρό τραύμα στο κεφάλι πριν πεθάνει τελικά στις 18 Απριλίου. 

Η ιατροδικαστική έκθεση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Γκουαντάι πέθανε ως αποτέλεσμα τραύματος στο δεξιό κρόταφο. Η Λόπες κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x