Επικαιρότητα

Γυναικοκτονία 28χρονης: «Το περιπολικό δεν είναι ταξί», της είπαν από την Άμεση Δράση

Ειδικός φρουρός φέρεται να αγνόησε το αίτημα της 28χρονης να την επιστρέψουν με ασφάλεια στο σπίτι της και λίγο αργότερα δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους.

Ντοκουμέντο από τους Αγίους Αναργύρους αποκαλύπτει τη στιγμή που η 28χρονη Κυριακή εντοπίζει τον δολοφόνο της έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Μαζί με τον φίλο της προχωρούν και ξαφνικά, όταν βλέπουν τον δράστη και σταματούν. Η γυναίκα προσπαθεί να επιστρέψει στο τμήμα και τότε ο 39χρονος την πιάνει από τη μέση και αρχίζει να την μαχαιρώνει για 30 δευτερόλεπτα. Tο τηλέφωνο της 28χρονης έμεινε ανοιχτό για 8 λεπτά και έχουν καταγραφεί οι φωνές της για βοήθεια.

Στο μικροσκόπιο έχει μπει από την πρώτη στιγμή και η στάση του φρουρού, καθώς οι κινήσεις του, εξετάζονται καρέ – καρέ στα βίντεο της αστυνομίας, για να διαπιστωθούν τα όσα έκανε όταν η γυναίκα έτρεχε πανικόβλητη προς το μέρος του.

Παρότι υπήρχε περιπολικό έξω από το τμήμα, οι αστυνομικοί δεν μετέφεραν την 28χρονη στο σπίτι της, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Επίσης, τονίζεται ότι την προέτρεψαν να ειδοποιήσει το «100» για να υποβάλει το σχετικό αίτημα, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν ακόμα στο αστυνομικό τμήμα.

«Κυρία μου το περιπολικό δεν είναι ταξί», φέρεται να είπε αστυνομικός της Άμεσης Δράσης στην 28χρονη, λίγα δευτερόλεπτα πριν τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους και ενώ η ίδια είχε καλέσει το 100 για να επιστρέψει με ασφάλεια στο σπίτι της.

Στη συνέχεια, ο δράστης της γυναικοκτονίας εμφανίστηκε μπροστά της, μπροστά από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων και την κατακρεούργησε με μαχαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x