Επικαιρότητα

Πληροφορίες ότι η 28χρονη είχε μείνει έγκυος στο παρελθόν - Απέβαλε όταν τη χτύπησε

Σοκάρουν νέες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο δράστης της δολοφονίας, κακοποιούσε συστηματικά τη νεαρή κοπέλα χάνοντας μάλιστα το παιδί που κυοφορούσε
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σοκάρουν νέες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο δράστης της δολοφονίας, κακοποιούσε συστηματικά τη νεαρή κοπέλα χάνοντας μάλιστα το παιδί που κυοφορούσε.

Πληροφορίες ότι η 28χρονη Κυριακή είχε μείνει έγκυος στο παρελθόν και απέβαλε όταν τη χτύπησε ο σύντροφός της, έρχονται στο φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της σε απόσταση αναπνοής από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα την ertnews.gr πριν περίπου δυο χρόνια η 28χρονη είχε μείνει έγκυος από τον 38χρονο δολοφόνο της και είχε αποβάλει επειδή είχε κακοποιηθεί από τον ίδιο ενδεχομένως και με αυτό τον σκοπό.

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της κοπέλας. Σημειώνεται ότι η κηδεία της κοπέλας θα γίνει αύριο Πέμπτη.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x