Επικαιρότητα

Η απάντηση του δημάρχου Παξών στην Τούνη: «Υπάρχει κόσμος που δουλεύει 20 ώρες τη μέρα»

Ο δήμαρχος Παξών, Σπύρος Βλαχόπουλος, έδωσε την απάντησή του στην Ιωάννα Τούνη για το σχόλιό της περί κλειστών εστιατορίων.

Την απάντησή του στο σχόλιο της Ιωάννας Τούνη για τα κλειστά εστιατόρια στο νησί τον Αύγουστο έδωσε ο δήμαρχος ο δήμαρχος Παξών, Σπύρος Βλαχόπουλος.

«Οι Παξοί έχουν ιστορία και φιλόξενο λαό. Προσαρμόζουμε τη ζωή μας κάθε καλοκαίρι για να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους ανθρώπους που φιλοξενούμε. Έρχονται κάποιοι άνθρωποι στο νησί εδώ και 20 χρόνια. Δεν υπάρχει ωράριο, ο κόσμος δουλεύει σε τρελά ωράρια. Υπάρχει κόσμος που δουλεύει 20 ώρες το 24ωρο. Κάθε χώρος εστίασης δουλεύει τόσο. Είναι αδύνατο να έρθεις ακόμη και στις 2 το πρωί και να μη βρεις κάτι. Είναι η πρώτη φορά που κάποιος έρχεται στους Παξούς και λέει κάτι τέτοιο. Είναι αυταπόδεικτο αυτό. Κάθε μέρα έρχονται χιλιάδες άνθρωποι από κρουαζιέρες, έμειναν όλοι αυτοί νηστικοί; Τόσος κόσμος με κινητά, drones, φωτογραφίες και να λέμε ότι ήρθε κάποιος και δεν βρήκε ανοιχτό μαγαζί να φάει;», τόνισε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x