Επικαιρότητα

Η ερημική διπλή παραλία - καταφύγιο των ερωτευμένων στην Εύβοια

Είναι προσβάσιμη από χωματόδρομο με περπάτημα περίπου 15 λεπτά από την κοντινότερη άσφαλτο. Όταν στη μια πλευρά της διπλής παραλίαςέχει κύμα, στην άλλη επικρατεί νηνεμία.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Απολαύστε μια πτήση πάνω από μια άγνωστη, ερημική παραλία στην Εύβοια, για ήσυχες καταστάσεις.

Πετάμε πάνω από την παραλία Άγιος Βασιλείος, πολύ κοντά στην τεράστια και πολύβουη παραλία της Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια. 

Είναι προσβάσιμη από χωματόδρομο με περπάτημα περίπου 15 λεπτά από την κοντινότερη άσφαλτο ή 30 λεπτά από το λιμανάκι της Αγκάλης.

Είναι μια διπλή παραλία, όπου όταν στη μία πλευρά της έχει κύμα, στην άλλη επικρατεί νηνεμία.



Είναι ένα ερημικό μέρος στο οποίο χρειάζεσαι οπωσδήποτε προμήθειες αν το επισκεφθείς. Το σημείο που σταθμεύεις  το αυτοκίνητο είναι σε απόσταση 700 μέτρων από την παραλία, στο σημείο που τελειώνει  η τσιμεντόστρωση. Από εκεί έχει περπάτημα σε ανώμαλο χωματόδρομο και στο τελικό σημείο υπάρχει απότομο μονοπάτι. Αν κουβαλάς πολλά πράγματα θα είναι πολύ δύσκολη η επιστροφή. 

Η θέα και η παραλία είναι καταπληκτική και λόγω της σχετικής δυσκολίας πρόσβασης, αποτελεί το ιδανικό "καταφύγιο" για ερωτευμένους και ζευγάρια.

Δεν ενδείκνυται για μικρά παιδιά εκτός αν μεταβούν δια θαλάσσης.

Απολαύστε την πτήση και χαρείτε μία ακόμη ιδιαίτερη και πανέμορφη γωνιά της Ελλάδας μας.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x