Επικαιρότητα

Η μαρτυρία της γυναίκας που βρήκε κοιμισμένο διαρρήκτη στο σπίτι της

Τι λέει η γυναίκα που βρήκε τον διαρρήκτη να κοιμάται στον καναπέ της.

Το πώς βίωσε την απίστευτη εμπειρία να ξυπνά στο σπίτι της στην Πολίχνη και να βρίσκει έναν διαρρήκτη να κοιμάται στον καναπέ της περιέγραψε στις κάμερες η 74χρονη ένοικος. Ο 23χρονος από το Μαρόκο συνελήφθη και ζήτησε τα χρήματα που βρέθηκαν πάνω του και κατασχέθηκαν!

«Είδα στο παράθυρο τραβηγμένη την κουρτίνα και μου κίνησε την περιέργεια. Ύστερα τον είδα που κοιμόταν στον καναπέ. Φορούσε το μπουφάν, την κουκούλα του και κοιμόταν. Δεν τον πείραξα, δεν φώναξα, δεν τσίριξα, απλώς βγήκα έξω. Πήρα πρώτα τηλέφωνο την κόρη μου, μετά την αστυνομία και ήρθαν οι αστυνομικοί και τον μαγκώσανε. Στην αρχή δεν φοβήθηκα, μετά όταν βγήκα έξω και συνειδητοποίησα ότι ένας ξένος ήταν μέσα στο σπίτι μου ταρακουνήθηκα. Είχε πολλά λεφτά πάνω του, είπαν οι αστυνομικοί. Από μένα δεν πήραν τίποτα, μόνο έξι ευρώ που είχα στο πορτοφόλι μου», ανέφερε η 74χρονη.

Ο δράστης ζήτησε και τα ρέστα ενώπιον του δικαστηρίου. «Θέλω πίσω τα χρήματά μου. Δεν έκλεψα, δεν έκανα τίποτα», είπε και το αυτόφωτο ανέβαλε την υπόθεση λόγω απουσίας μαρτύρων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x