Επικαιρότητα

Η πρόγνωση του καιρού, Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου

Ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί και την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί και την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Θεσσαλία, στην Εύβοια, στην ανατολική Στερεά, στη Μακεδονία και στη Θράκη, καθώς και στην περιοχή του βορείου Αιγαίου.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας θα βρέξει τοπικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 13 έως 30 στη βόρεια Ελλάδα, 16 έως 30 στη δυτική Ελλάδα, 18 έως 31 στο βόρειο Αιγαίο και από 19 έως 29 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν κυρίως από τα νότια έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι έως 5, με εξαίρεση τις νότιες περιοχές όπου θα πνέουν κυρίως από τα δυτικά 3 με 4 μποφόρ.

Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x