Επικαιρότητα

Νέα Σίλατα:Όχι, ιερέας ΔΕΝ δήλωσε πως η πόρτα της Εκκλησίας θα είναι κλειστή για τους εμβολιασμένους

Σύμφωνα με τα ellinika hoaxes η αρχική δημοσίευση περιέχει ψευδείς πληροφορίες.

Update:Σύμφωνα με τα ellinika hoaxes η αρχική δημοσίευση περιέχει ψευδείς πληροφορίες.

Διαβάστε γιατί: Εξετάζοντας τις δηλώσεις συνολικά, καθίσταται σαφές πως η φράση “όποιος φοράει μάσκα, έχει κάνει το εμβόλιο και έχει κάνει και τα test δεν θα ξαναμπεί στην εκκλησία” δεν ειπώθηκε με σκοπό την απαγόρευση εισόδου πιστών στην εκκλησία αν έχουν κάνει εμβόλιο ή/και τεστ για την COVID-19.

Πρακτικά ο ιερέας δηλώνει πως θα μπορούσε να ενεργήσει με αυτό τον τρόπο (δηλαδή να απαγορεύσει την είσοδο των εμβολιασμένων πιστών στον ιερό ναό) ωστόσο δεν το πράττει καθότι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, αυτό “δεν θα συμβάδιζε με το θέλημα του Θεού το οποίο χαρακτηρίζεται από το σεβασμό στην ελευθερία του ανθρώπου”.

Βέβαια, ο τρόπος που διατυπώθηκε η παραπάνω σκέψη, φαίνεται να μπέρδεψε τους παρευρισκομένους οι οποίοι μάλιστα έσπευσαν να χειροκροτήσουν τον ιερέα προτού ολοκληρώσει το συλλογισμό του αναγκάζοντας τον να σταματήσει τα χειροκροτήματα.

Τέλος είναι σκόπιμο να αναφερθεί πως, σύμφωνα με δήλωση του Μητροπολίτη Κασσανδρείας Νικόδημο στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ο εν λόγω ιερέας έχει κληθεί ήδη σε απολογία ενώ αναμένεται εγγράφως η απολογία του. [πηγή]

Συμπέρασμα

Εν κατακλείδι, σύμφωνα με τα ανωτέρω καθίσταται σαφές ότι ο ιερέας των Νέων Σιλάτων δεν απαγόρευσε την είσοδο των εμβολιασμένων πιστών στον ιερό ναό κατά τη διάρκεια του κηρύγματός του, την Μ. Παρασκευή. Αντίθετα, απέδωσε στο διάβολο την εν λόγω προσέγγιση ενώ ξεκαθάρισε πως αυτή δεν προσήκει στο θέλημα του Κυρίου, το οποίο υπηρετεί. Ως εκ τούτου, ο υπό εξέταση ισχυρισμός είναι παραπλανητικός και καταρρίπτεται.

Αυτό ήταν το αρχικό κείμενο:

Ο Ιερέας των Νέων Σιλάτων Χαλκιδικής, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, παρουσιάζεται ξανά κατά εμβολίου, μασκών και τεστ και αναφέρει πως και η ίδια η ιεραρχία της εκκλησίας κοιμάται.

Μάλιστα, στο ίδιο βίντεο, μετά τη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής, Των Αγίων Παθών Του Κυρίου, βγάζει λόγο και αναφέρει πως είναι πολύ εύκολο να απαγορεύσει την είσοδο σε όσους πιστούς έχουν εμβολιαστεί, φορούν μάσκα και κάνουν τεστ κορωνοϊού.

Μεταξύ άλλων, τονίζει πως έχει μίσος μέσα του και πως αν έβλεπε τον Μητσοτάκη θα τον έπνιγε και τον… Τσίπρα και τον Μητσοτάκη και όλους, ακούγεται να λέει, όπως ότι όλα αυτά είναι φασισμός.

Στις 00:00 πραγματοποιήθηκε η Ανάσταση το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου

Στο τέλος της ομιλίας του, ο Ιερέας αναφέρει πως η Ανάσταση θα γίνει κανονικά στις 00:00, με ότι προκύψει, προτρέποντας τους πιστούς να μην στεναχωρηθούν ότι και αν συμβεί.



πηγή: xalkidikipolitiki

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x