Επικαιρότητα

«Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσαν»: Σοκάρει ο ιερέας που έριξε το καυστικό υγρό (vid)

Σοκάρουν όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο ιερέας που επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε μητροπολίτες!

«Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσε το συνοδικό δικαστήριο», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο ιερέας που επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε μητροπολίτες σύμφωνα με την ΕΡΤ!

Ο ίδιος θεωρεί πως η απόφαση του δικαστηρίου ήταν άδικη και είπε στους αστυνομικούς πως θεωρεί σκευωρία την υπόθεση με τα ναρκωτικά για την οποία κατηγορείται και η οποία οδήγησε στην καθαίρεσή του.

Νωρίτερα, θυμίζουμε, επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν έξι μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πιο ελαφρά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΣΚΑΪ δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Στο Λαϊκό μεταβαίνει ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας τους.

Σήμερα είχε προγραμματιστεί συνοδικό δικαστήριο στο οποίο συμμετείχαν οι έξι Μητροπολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, εγκαλούμενος κληρικός προς καθαίρεση για υπόθεση ναρκωτικών στη Βόρεια Ελλάδα, της μητρόπολης Βεροίας, επιτέθηκε με βιτριόλι στους αρχιερείς.

Ο δράστης ακινητοποιήθηκε από φρουρό της μονής. Ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έσπευσε άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβε.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x