Επικαιρότητα

Τρόμος στις ΗΠΑ: Serial killer κυκλοφορεί ελεύθερος στο Πόρτλαντ - Έξι νεκρές γυναίκες σε τρεις μήνε

Τους τελευταίους 6 μήνες βρέθηκαν νεκρές σε διάφορες ερημικές τοποθεσίες 6 νεαρές γυναίκες, οι οποίες είχαν δηλωθεί από τους οικείους τους ως αγνοούμενες.

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ - η μεγαλύτερη πόλη στην αμερικανική πολιτεία του Όρεγκον και έδρα της κομητείας Μαλτνόμα.- καθώς οι αρχές υποψιάζονται ότι κυκλοφορεί ελεύθερος στην περιοχή ένας κατά συρροή δολοφόνος νεαρών γυναικών.



Τους τελευταίους 6 μήνες βρέθηκαν νεκρές σε διάφορες ερημικές τοποθεσίες 6 νεαρές γυναίκες, όλες κάτω των 40 ετών, οι οποίες είχαν δηλωθεί από τους οικείους τους ως αγνοούμενες.



Η πρώτη σορός εντοπίστηκες στις 19 Φεβρουαρίου και άνηκε στην 22χρονη Κριστίν Σμιθ και το τελευταίο μακάβριο εύρημα της αστυνομίας ήταν το πτώμα μία άλλης 22χρονης , της Άσλεϊ Ριλ, που είχε δηλωθεί εξαφανισμένη από τις 27 Μαρτίου και εντοπίστηκε στις 7 Μαΐου από έναν άντρα που ψάρευε σε μια λίμνη στην περιοχή Eagle Creek.

ΗΠΑ: Serial killer κυκλοφορεί ελεύθερος στο Πόρτλαντ

Όλα τα πτώματα των θυμάτων βρέθηκαν σε ακτίνα περίπου 150 χιλιομέτρων, στις πλευρές επαρχιακών δρόμων, στο δάσος ή σε απομονωμένες αγροτικές περιοχές.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x