Επικαιρότητα

Ιρακινός πυροβόλησε στην Ομόνοια γιατί του πείραξαν τη γυναίκα - Νεκρός ένας 56χρονος Έλληνας

Σκηνές που θυμίζουν Αγρια Δύση, με έναν 56χρονο Ελληνα νεκρό και δύο τραυματίες, εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, πιθανώς Ιρακινός, κουρδικής καταγωγής, διαπληκτίστηκε με έναν Έλληνα, αλλά και με άλλους σε ένα καφενείο, ισχυριζόμενος ότι του πείραξαν τη γυναίκα.

Ο δράστης φέρεται να είπε: «Μου πειράξατε τη γυναίκα, τώρα θα σας δείξω εγώ. Στη συνέχεια έφυγε για να επιστρέψει σε λίγα λεπτά, κρατώντας ένα πιστόλι. Πυροβόλησε στα πλευρά τον Έλληνα, ο οποίος εξέπνευσε στο νοσοκομείο, ενώ τραυματίστηκαν στα πόδια άλλοι δύο, ο ένας διερχόμενος.

Η Άμεση Δράση και η Ασφάλεια έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ έχει γίνει μια προσαγωγή αλλοδαπού που φέρεται να ήταν μαζί του.

Πηγή: Thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x