Επικαιρότητα

Ηράκλειο: Αεροσκάφος βγήκε εκτός διαδρόμου στο «Νίκος Καζαντζάκης»

Το αεροσκάφος επρόκειτο να εκτελέσει πτήση για Μόσχα, ωστόσο μετά το απρόοπτο αυτό γεγονός οι επιβάτες αναχώρησαν μετά από πολλές ώρες με άλλο αεροσκάφος για τον προορισμό τους.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ένα επιβατικό αεροσκάφος Airbus της εταιρείας Ellinair βγήκε σήμερα εκτός διαδρόμου, κατά την διάρκεια της τροχοδρόμησής του στην πίστα του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου.

Το αεροσκάφος επρόκειτο να εκτελέσει πτήση για Μόσχα, ωστόσο μετά το απρόοπτο αυτό γεγονός οι επιβάτες, που δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα, αναχώρησαν μετά από πολλές ώρες με άλλο αεροσκάφος για τον προορισμό τους.

Τεχνικοί της εταιρείας που θα έρθουν στο Ηράκλειο θα διαπιστώσουν το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί το αεροσκάφος, στον ριναίο τροχό.

Πηγή: ekriti

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x