Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για την θηριωδία με την οποία συμπεριφέρθηκαν στην 19χρονη κοπέλα από την Ισλανδία που φέρονται ότι βίασαν μετά από διασκέδαση σε μπαρ της Χερσονήσου, οι δύο Γερμανοί τουρίστες ηλικίας 38 και 34 χρόνων οι οποίοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Βάσει της γυναικολογικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε η κακοποιημένη Ισλανδή και την επικαλέστηκε η πολιτική αγωγή, οι φερόμενοι ως δράστες δεν αρκέστηκαν στον κατ’ επανάληψη βιασμό της τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, αλλά επιπλέον έφτασαν στην κτηνώδη πράξη τους να «στριμώξουν» μέσα στο γεννητικό της όργανο... κέρματα και ένα χαρτονόμισμα των πέντε ευρώ!

Μετά την καταγγελία της 19χρονης, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εντόπισαν άμεσα τους δυο Γερμανούς και τους συνέλαβαν, παρ' όλο που αρνήθηκαν επίμονα όχι μόνο ότι είχαν σεξουαλική επαφή μαζί της, αλλά ακόμη κι ότι την γνώριζαν!

Από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η νεαρή Ισλανδή, δεν βρέθηκε δείγμα DNA αφού οι βιαστές χρησιμοποίησαν προφυλακτικά.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube