Επικαιρότητα

Ηράκλειο: Σε μαχαίρωμα κατέληξε ο καβγάς μεταξύ οδηγών

Ο 48χρονος, εκτός κινδύνου, διακομίστηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ενώ ο 40χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου

Σε μαχαίρωμα κατέληξε ο καβγάς δύο οδηγών σήμερα το πρωί, στην περιοχή του Ατσαλένιου, στο Ηράκλειο. Αιτία και αφορμή ήταν οι ελιγμοί ενός οδηγού αυτοκινήτου, ο οποίος κατά τη διάρκεια ξεπαρκαρίσματος, έκλεισε το δρόμο σε μοτοσικλετιστή.

Τα αίματα άναψαν και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε ο δικυκλιστής μαχαιρωμένος στην κοιλιά και ο οδηγός του ΙΧ με χειροπέδες.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 10.00 το πρωί της Δευτέρας (4/7). Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 40χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει έκλεισε το δρόμο στον 48χρονο δικυκλιστή.

Ο τελευταίος αντέδρασε φανερά εκνευρισμένος και, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, χτύπησε τόσο το αυτοκίνητο όσο και τον οδηγό του με τα χέρια. Ο 40χρονος απάντησε βγάζοντας μαχαίρι μήκους 15 εκατοστών, με το οποίο χτύπησε και τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα τον μοτοσικλετιστή.

Ο 48χρονος, εκτός κινδύνου, διακομίστηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ενώ ο 40χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x