Ένας νεκρός και έξι τραυματίες, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις εννέα το βράδυ στο δρόμο έξω από τις Αρχαιότητες της Γόρτυνας, πριν από τους Αγίους Δέκα του Δήμου Γόρτυνας.
Η σύγκρουση των οχημάτων έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ οι τραυματίες σύμφωνα με τον διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης Ανέστη Κιούλπαλη μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από το Ηράκλειο και δυο ασθενοφόρα από τα Κέντρα Υγείας της περιοχής που έσπευσαν στο σημείο.
Στο σημείο της σύγκρουσης έφτασε και πυροσβεστικό όχημα από τον τομέα Μοιρών καθώς υπήρξε εγκλωβισμός επιβατών για τον απεγκλωβισμό των οποίων στήθηκε επιχείρηση.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






