Επικαιρότητα

Ιρανός χαστουκίζει γυναίκα και δέχεται επίθεση από το πλήθος

Δείτε το παρακάτω βίντεο το οποίο έρχεται να αποδείξει ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει στο Ιράν.

Οι έντονες αντιδράσεις από την δολοφονία της Μαχσά Αμίνι στο Ιράν συνεχίζονται. Παρά το γεγονός ότι το καθεστώς το οποίο είναι στην εξουσία της χώρας έχει κλείσει το ίντερνετ για να περιορίσει τις πληροφορίες για το τι συμβαίνει, κάποιοι καταφέρνουν να εξασφαλίσουν εικόνες και βίντεο από τις διαδηλώσεις.

Ένας Ιρανός κωμικός, ο οποίος ζει και εργάζεται στο εξωτερικό όμως, ο Ομίντ Ντζαλιλί κατάφερε να βρει ένα βίντεο το οποίο δείχνει το πώς έχει η κατάσταση στους δρόμους της χώρας. Και μάλιστα, αποδεικνύει ότι τα πράγματα -ευτυχώς- έχουν αρχίσει να αλλάζουν.

Τι συμβαίνει σε αυτό το βίντεο; Ένας άνδρας σταματά με το μηχανάκι του, κατεβαίνει από αυτό και πλησιάσει μια γυναίκα την οποία και χτυπά. Ατάραχος γυρίζει και κατευθύνεται και πάλι στο μηχανάκι του για φύγει. Ανεβαίνει σε αυτό και προσπαθεί να βάλει μπροστά όταν διαπιστώνει ότι η ενέργειά του αυτή έχει γίνει αντιληπτή από άλλους άνδρες, οι οποίοι τον πλησιάζουν, τον ρίχνουν από το μηχανάκι και του επιτίθενται.Πρόκειται για ένα από τα λιγοστά βίντεο τα οποία έχουν βγει στο διαδίκτυο από τα όσα συμβαίνουν στο Ιράν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x