Επικαιρότητα

Η Γαλλία και η Μ.Βρετανία καλούν τους υπηκόους τους να μην ταξιδέψουν σε Ισραήλ, Ιράν και Λίβανο

Όπως μεταφέρει το CNN η Γαλλία αλλά και η Μεγάλη Βρετανεία καλούν τους υπηκόους της να μην ταξιδέψουν σε Ισραήλ, Ιράν και Λίβανο φοβούμενες ότι επίκειται επίθεση των Ιρανών.

Ανησυχητικά είναι τα όσα γίνονται γνωστά και έχουν σχέση μια ενδεχόμενη επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN η Γαλλία και η Μεγάλη Βρετανία είναι οι πρώτες χώρες που κάλεσαν τους υπηκόους τους να μην ταξιδέψουν προς την περιοχή, δηλαδή, σε Ισραήλ, Ιράν και Λίβανο.

Την ίδια στιγμή δεν μένουν εκεί όμως αλλά οι γαλλικές Αρχές μέσω του πρωθυπουργού της χώρας ενημερώνουν και τους Γάλλους που ήδη βρίσκονται στην περιοχή να επιστρέψουν στη χώρα δίνοντας μάλιστα και εντολή στις οικογένειες των διπλωματών που είναι στην Τεχεράνη να ετοιμαστούν για την επιστροφή τους, κάτι αντίστοιχο που πράττουν και οι Βρετανοί ζητώντας από τους Βρετανούς που είναι στην περιοχή να επιστρέψουν.

Οι πληροφορίες αυτές είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές, την στιγμή που οι Αμερικανοί αξιωματούχοι επισημαίνουν σε αυτούς του Ισραήλ ότι υπάρχει αυξημένος κίνδυνος στην περιοχή από μια πιθανή επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ μέσα στις επόμενες 48 ώρες, ως αντίποινα από μια επίθεση των Ισραηλινών σε πρεσβεία του Ιράν στην Συρία την περασμένη εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x