Επικαιρότητα

Ένταση στη δίκη του 29χρονου ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου

Συγγενείς του ανήλικου επιχείρησαν να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο κατά τη μεταφορά του στο Στρατοδικείο - Αύριο αναμένεται να εξεταστεί η μητέρα του κατηγορουμένου, που ήταν η νταντά του παιδιού.

Για δεύτερη ημέρα συνεχίστηκε σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου η δίκη στο Πενταμελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων του 29χρονου φαντάρου που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα αγοράκι μόλις 4 ετών.

Ένταση επικράτησε τη στιγμή που ο κατηγορούμενος μεταφερόταν στο στρατοδικείο, όταν συγγενείς του ανήλικου επιχείρησαν να λιντσάρουν.



Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής με την κατηγορία της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ΄εξακολούθηση. Η δίκη διεξάγεται από Στρατοδικείο καθώς οι πράξεις φέρεται να τελέστηκαν όσο ο κατηγορούμενος ήταν στρατιώτης.

Η πρώτη ημέρα της δίκης στις 2 Μαρτίου, διήρκησε αρκετές ώρες και ολοκληρώθηκε στις 7 περίπου το απόγευμα. Διεκόπη και συνεχίστηκε σήμερα με την εξέταση της της μητέρας του μικρού αγοριού, της θείας του και της γιαγιάς του.

Οι τρεις γυναίκες επιβεβαίωσαν τις κατηγορίες, με τη μητέρα να στέκεται ιδιαίτερα στο πώς διαπίστωσε τις πράξεις του κατηγορουμένου, μέσα από την αλλαγή της συμπεριφοράς του παιδιού της, τις σοκαριστικές ζωγραφιές που έκανε, αλλά και όσα το ίδιο το παιδί είπε στους γονείς του, τα οποία και επανέλαβε στη συνέχεια σε παιδοψυχολόγους.

Η αυριανή ημέρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα εξεταστεί η μητέρα του κατηγορουμένου, που ήταν η νταντά του πεντάχρονου σήμερα και που μέσω της οποίας ο 29χρονος είχε εύκολη πρόσβαση στο παιδί.

Η γυναίκα ήδη διώκεται με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Η οικογένεια του παιδιού κατηγορεί τη νταντά ότι γνώριζε για τις πράξεις του γιου της, χωρίς να κάνει κάτι, με την ίδια ωστόσο να αρνείται τα πάντα.

Επίσης θα καταθέσουν και κάποιοι ακόμη μάρτυρες υπεράσπισης του, ενώ πρόκειται και ο ίδιος να απολογηθεί.

Πηγή: agriniopress.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x