Επικαιρότητα

Κακοκαιρία Ελπίς: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί - Η εικόνα σε Κηφισίας, Μεσογείων, Αττική Οδό

Η ΕΛΑΣ απηύθυνε σύσταση στους πολίτες στην Αττική να κυκλοφορούν σήμερα αποκλειστικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Σοβαρότατα παραμένουν τα προβλήματα σε πολλές περιοχές της Αττικής με δρόμους να παραμένουν κλειστούς και τα σώματα ασφαλείας να δίνουν μάχη για τον απεγκλωβισμό των οδηγών και την μεταφορά τους σε ασφαλείς σημεία. 

Στην Αττική Οδό, η οποία έχει βυθιστεί στο χιόνι, απαγορεύεται η διέλευση οποιουδήποτε οχήματος δεν είναι επιχειρησιακό. Συγκεκριμένα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.



Αντίστοιχα, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα στη λεωφόρο Υμηττού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στην Περιφερειακή Αιγάλεω, ενώ έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Aθηνών - Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.



Στην Αγία Παρασκευή στο ύψος της εκκλησίας στη Μεσογείων είναι εκατοντάδες τα παρατημένα αυτοκίνητα. Γκρέιτερ περνούν συνεχώς από τον κεντρικό αλλά οι παράδρομοι είναι απροσπέλαστοι.

Στη Λεωφόρο Κηφισίας, στην άνοδο προς Μαρούσι, τα αυτοκίνητα κινούνται με πολύ μεγάλη δυσκολία λόγω του χιονιού, ενώ κλειστοί είναι και όλοι οι γύρω δρόμοι. 



Η ΕΛΑΣ απηύθυνε σύσταση στους πολίτες στην Αττική να κυκλοφορούν σήμερα αποκλειστικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

«Οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις» και εφόσον η μετακίνησή τους με αυτοκίνητα είναι απολύτως αναγκαία, να γίνεται «μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες», τονίζεται. 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x