Επικαιρότητα

Κακοκαιρία: Μήνυμα από το 112 στην Αττική

Η κακοκαιρία έφτασε και στην Αττική, με ισχυρή βροχόπτωση να πλήττει το λεκανοπέδιο το πρωί της Πέμπτης

Η κακοκαιρία έφτασε και στην Αττική, με ισχυρή βροχόπτωση να πλήττει το λεκανοπέδιο το πρωί της Πέμπτης. Για τον λόγο αυτό, εστάλη και προειδοποιητικό μήνυμα από το 112.

Το μήνυμα αναφέρει: «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φιανομένων στις απολύτως απαραίτητες & ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».



Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα φαινόμενα ήταν αρκετά έντονα στα νότια προάστια και το κέντρο της πόλης, όπου έπεσε και χαλάζι. Προς το παρόν, υπάρχουν κλήσεις για άντληση υδάτων στον Πειραιά, ενώ έχει πλημμυρίσει η λεωφόρος Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο.





Προβλήματα στη Ζάκυνθο από την κακοκαιρία


Η έντονη βροχόπτωση και οι θυελλώδεις άνεμοι που πλήττουν από χτες τη Ζάκυνθο προκάλεσαν εκτεταμένα προβλήματα σε όλο το νησί.

Συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου και του Δήμου από νωρίς το πρωί βρίσκονται στους δρόμους. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζακύνθου καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, ενώ σε μερικές περιπτώσεις χρειάστηκε να πραγματοποιηθεί επιχείρηση διάσωσης από σπίτια που είχαν πλημμυρίσει.

Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x