Επικαιρότητα

Κακούργημα για ασυνείδητο οδηγό που σκότωσε μοτοσυκλετιστή στη Γλυφάδα

Για κακούργημα διώκεται ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε στη Γλυφάδα πριν λίγους μήνες 25 χρονο μοτοσυκλετιστή τον οποίο και εγκατέλειψε.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε βαθμό κακουργήματος με βάση τον νέο Ποινικό Κώδικα και τις τροποποιήσεις που έγιναν πρόσφατα διώκεται ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε πριν από λίγους μήνες στη Γλυφάδα και τραυμάτισε θανάσιμα τον 25χρονο μοτοσυκλετιστή Νάσο Καρανίκα.

Μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του οδηγού της Corvett ( αυτή ήταν η μάρκα του αυτοκινήτου του) ασκήθηκαν βαριές ποινικές διώξεις διότι προέκυψε ότι και οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης και επικίνδυνους ελιγμούς έκανε και το άτυχο θύμα του εγκατέλειψε.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη, κατ΄αρχήν, σε βαθμό κακουργήματος _ με βάση τις νέες διατάξεις- για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και με επικίνδυνος ελιγμούς από την οποία προέκυψε θανάσιμος τραυματισμός.

Επίσης ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια 

Και για εγκατάλειψη θύματος.

Η δικογραφία ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή, ενώ η υπόθεση μπήκε στο αρχείο για δεύτερο οδηγό που είχε εμπλακεί στο τροχαίο αλλά δεν προέκυψε σε βάρος του τίποτα.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x