Επικαιρότητα

Νέα στοιχεία για τη συμπλοκή στην Καλλιθέα – Δεν διέρρηξαν το σπίτι οι 2 νεαροί που δέχθηκαν επίθεση με ρόπαλο

Οι δύο νεαροί από την Αίγυπτο βρίσκονταν έξω από πολυκατοικία και έβγαζαν φωτογραφίες - Η ένοικος ειδοποίησε τον σύζυγό της και αυτός τους επιτέθηκε με ρόπαλο.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Νέο στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την εμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Καλλιθέα με έναν ένοικο και δύο ύποπτους που φέρεται να σχεδίαζαν διάρρηξη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι δύο Αιγύπτιοι δεν είχαν μπει στο σπίτι του ομογενή από το Καζακστάν που τους επιτέθηκε. Συγκεκριμένα, φέρεται να βρίσκονταν έξω από την πολυκατοικία του και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η σύζυγός του, έβγαζαν φωτογραφίες την οικία.

Η γυναίκα κάλεσε τον σύζυγό της και τους είπε για το περιστατικό και εκείνος πήρε το ρόπαλο από το οδοντιατρείο του, πέτυχε τους Αιγύπτιους σε στάση λεωφορείου και τους επιτέθηκε.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη των δύο υπόπτων ηλικίας 21 και 22 ετών, με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής.

Από τη συμπλοκή, ο ένας εκ των δύο νεαρών διαρρηκτών τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου του έγιναν ράμματα.

Στη συνέχεια συνελήφθη και ο 55χρονος ένοικος ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βαριές σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x