Επικαιρότητα

Καμμένος: Εξαγοράστηκαν με υπουργικούς θώκους οι 3 βουλευτές των ΑΝΕΛ

Ο Πάνος Καμμένος είπε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ρουά Ματ» και στη Νίκη Λυμπεράκη, ότι «ο Τσίπρας έκανε προσωπικές επαφές με βουλευτές και υποσχέθηκε υπουργικές θέσεις».

Ο πρώην κυβερνητικός εταίρος και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, είπε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ρουά Ματ» με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη, ότι «ο Τσίπρας έκανε προσωπικές επαφές με βουλευτές και υποσχέθηκε υπουργικές θέσεις».

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων «ανακρίνεται» από τον Βασίλη Χιώτη και τον Τάκη Χατζή.

«Οι τρεις βουλευτές των ΑΝΕΛ εξαγοράστηκαν με υπουργικούς θώκους. Κανένας από τους τρεις βουλευτές που έγιναν υπουργοί δεν στήριζαν την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας» είπε μεταξύ άλλων.

«Αναγνωρίζω ότι έπεσα έξω σε ανθρώπους. Στον Τέρενς Κουίκ που τον έκανα δύο φορές υπουργό και δεν είχε επιλέξει ο ελληνικός λαός. Ο Κουίκ είναι λάθος μου. Δεν περίμενα ποτέ ο άνθρωπος που γύριζε ανά την υφήλιο και ορκιζόταν για το όνομα της Μακεδονίας να γίνει ο αριστερότερος των αριστερών», συνέχισε ο κ. Καμμένος.

Πηγή: www.skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x