Επικαιρότητα

Κάνιε Γουέστ: «Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ»

Την υποψηφιότητά του για πρόεδρος των ΗΠΑ στις ερχόμενες εκλογές ανακοίνωσε μέσω Twitter ο ράπερ και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα αν είναι επίσημο.

Με ένα μήνυμα στο Twitter ο Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος των ΗΠΑ, στις ερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου.

«Πρέπει να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, δείχνοντας εμπιστοσύνη στον Θεό, ενώνοντας το όραμά μας και χτίζοντας το μέλλον μας. Βάζω υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας, με το hashtag «2020vision».

Μάλιστα, ο Έλον Μασκ είναι ένας από τους πρώτους που απάντησε στο Tweet, γράφοντας: «Έχεις την πλήρη υποστήριξή μου!».

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν πρόκειται για επίσημη ανακοίνωση και αν έχει προχωρήσει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται για να επισημοποιηθεί η υποψηφιότητά του.

Υπενθυμίζουμε πως ο Κάνιε Γουέστ στο παρελθόν έχει δηλώσει ένθερμος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο επισκέφτηκε στον Λευκό Οίκο μαζί με την σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν.

Λίγο μετά την ασυνήθιστη αυτή επίσκεψη, ο Κάνιε Γουέστ είχε δηλώσει πως χρησιμοποιήθηκε «για να διαδοθούν μηνύματα στα οποία δεν πιστεύω» και πως θα αποστασιοποιηθεί από τα πολιτικά πράγματα για να επικεντρωθεί στο να είναι δημιουργικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x