Επικαιρότητα

Ξύπνησε από το κώμα ο 11χρονος που έπεσε από ποδήλατο στην Κάρπαθο

Η μητέρα του ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα, στα social media.

Ξύπνησε από το κώμα ο 11χρονος από την Κάρπαθο, ο οποίος και νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ, μετά από πτώση από το ποδήλατό του.

Η μητέρα του ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα, στα social media.

«Καταρχάς ευχαριστώ όλους για τις προσευχές, ο Θεός μάς άκουσε και έκανε το θαύμα του! Ο Μανώλης ξύπνησε και είναι καλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και το προσωπικό της ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, Γενικού Νοσοκομείου Καρπάθου που έδωσαν τεράστια μάχη για το παιδί μου. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, να σας έχει ο Θεός πάντα καλά».


Υπενθυμίζεται ότι το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά όταν κάνοντας βόλτα με το ποδήλατό του το απόγευμα της Δευτέρας 29 Μαΐου έπεσε στον παραλιακό στα Πηγάδια της Καρπάθου.

Σύμφωνα με τα karpathiakanea.gr, ο 11χρονος χτύπησε από την πτώση και αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Καρπάθου όπου διασωληνώθηκε, εκεί του χορηγήθηκε καταστολή και στη συνέχεια έγινε αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και βρίσκεται στην εντατική.

Αρχικά είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Καρπάθου όπου διασωληνώθηκε, εκεί του χορηγήθηκε καταστολή και στη συνέχεια έγινε αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x