Στο νοσοκομείο με έντονες ζαλάδες και σημάδια εξάντλησης μεταφέρθηκε νωρίς το απόγευμα ο Κωνσταντίνος Γιατζόγλου, μετά την κατάρρευσή του μέσα στο κελί των φυλακών της Λάρισας, εξαιτίας της απεργίας πείνας και δίψας που ξεκίνησε πριν λίγα 24ωρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος που οργάνωσε τις βομβιστικές επιθέσεις με φακέλους κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και άλλων, υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο, τη στιγμή που προσπάθησε να σηκωθεί όρθιος, μέσα στο κελί του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι αφού εξετάστηκε στο ιατρείο των φυλακών της Λάρισας, κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να αξιολογηθεί η κατάστασή του, καθώς και η αγωγή που ενδέχεται να ακολουθήσει για την αποκατάσταση της υγείας του.
Πηγή: Protothema.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






