Ένας 50χρονος πυρπόλησε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Σολάρι, το εμπορικό κέντρο έξω από την πόλη της Κέρκυρας.
Ο άνδρας –που φέρεται ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα- αρχικά έβαλε φωτιά στον πάγκο του πρακτορείου, αφού πρώτα τον περιέλουσε με βενζίνη μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων θαμώνων και των ιδιοκτητών.
Στη συνέχεια επιχείρησε να κάψει ολοσχερώς το πρακτορείο, ωστόσο ακούγοντας τις σειρήνες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας τράπηκε σε φυγή.
Τελικά, συνελήφθη λίγο αργότερα σε κοντινή περιοχή. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, η οποία υπέστη εγκαύματα Α' βαθμού στα πόδια, ο 50χρονος ήταν κατά το παρελθόν πελάτης του μαγαζιού, χωρίς να δώσει σημεία ζωής τον τελευταίο μήνα.
Ο εμπρηστής οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική Κέρκυρας, ενώ έρευνες για το περιστατικό διεξάγει η πυροσβεστική υπηρεσία.
Πηγή: skai.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






