Επικαιρότητα

Τρομερό βίντεο: Αυτοκίνητα σε δρόμους του Κιέβου κάνουν ελιγμούς για να αποφύγουν νάρκες!

Ένα βίντεο, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από τα social media, κοινοποίησε το BBC, στο οποίο φαίνονται αυτοκίνητα να κινούνται προσεκτικά σε δρόμο του Κιέβου για να αποφύγουν νάρκες!

Ένα βίντεο, που εμφανίστηκε στα social media, δείχνει αυτοκίνητα να κινούνται προσεκτικά γύρω από νάρκες ξηράς στον δρόμο, που πιστεύεται ότι είναι ο E373 κοντά στο χωριό Potashnya, βορειοδυτικά του Κιέβου.

Το BBC, που κοινοποίησε το βίντεο, τονίζει πως δεν μπορεί να επαληθεύσει ανεξάρτητα αυτό το βίντεο ή να επιβεβαιώσει ποιος τοποθέτησε τις νάρκες ή γιατί.

Ένας πρώην διοικητής αρμάτων μάχης του βρετανικού στρατού είπε ότι φαίνεται να είναι αντιαρματικές νάρκες TM-62M της σοβιετικής εποχής, που μεταφέρουν περίπου 7,5 κιλά (16,5 λίβρες) εκρηκτικών, τα οποία εκρήγνυνται μόνο όταν υποβάλλονται σε σημαντική πίεση.

Ο Τζάστιν Κραμπ είπε ότι και οι δύο πλευρές χρησιμοποιούν νάρκες σε αυτή την περιοχή για να αποτρέψουν την κίνηση στο πεδίο της μάχης και πρόσθεσε ότι πρόκειται για ένα «εξαιρετικά αναποτελεσματικό ναρκοπέδιο, τοποθετημένο κυρίως για ισχύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x