Επικαιρότητα

Κολομβιανοί οι κλέφτες των ιατρικών μηχανημάτων από 4 ελληνικά νοσοκομεία

Η λεία των κλεφτών από τον Άγιο Σάββα υπολογίζεται σε 400.000 ευρώ.

Τέσσερις Κολομβιανοί είναι οι δράστες των κλοπών ιατρικών μηχανημάτων από τα νοσοκομεία Άγιος Σάββας, πανεπιστημιακού Λάρισας, Λαμίας και Αχιλλοπούλειου νοσοκομείου του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες βρίσκονται σε χώρα της Λατινικής Αμερικής ενώ η ΕΛΑΣ έχει ήδη εντοπίσει μέρος των μηχανημάτων, συνολικής αξίας άνω των 540.000 ευρώ, που θα επιστραφούν στα νοσοκομεία από όπου εκλάπησαν.

Η λεία των κλεφτών από τον Άγιο Σάββα υπολογίζεται σε 400.000 ευρώ. Ο ιατρικός εξοπλισμός που εκλάπη από το νοσοκομείο του Βόλου υπολογίζεται στα 30.000 ευρώ ενώ από τη Λάρισα, τα κλεμμένα μπορεί να μην ξεπερνούσαν σε αξία τα 15.000 ευρώ, λόγω παλαιότητας, αλλά η αντικατάστασή τους με καινούργια θα ξεπερνούσα τα 80.000 ευρώ.

Από την Λαμία, οι Κολομβιανοί είχαν σηκώσει τέσσερα διαγνωστικά μηχανήματα, δυο βρογχοσκόπια και δυο κολονοσκόπια, αξίας περίπου 100.000 ευρώ.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x