Επικαιρότητα

Κορυδαλλός: Βλέπουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών – Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τους εκτελεστές

Από την επίθεση έπεσαν νεκροί οι Δ.Μ και Β.Ρ. Ο τελευταίος ήταν γνωστός στις Αρχές για τη συμμετοχή του σε ομάδες εκβιαστών και, στο παρελθόν, είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών που βρίσκονται πίσω από τη διπλή δολοφονία που έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (7/6) στον Κορυδαλλό.

Από την επίθεση έπεσαν νεκροί οι Δ.Μ και Β.Ρ. Ο τελευταίος ήταν γνωστός στις Αρχές για τη συμμετοχή του σε ομάδες εκβιαστών και, στο παρελθόν, είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία.

Από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμάται πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον χώρο της νύχτας, ενώ ήδη συλλέγουν στοιχεία και μαρτυρίες προκειμένου να καταφέρουν να σκιαγραφήσουν το προφίλ των εκτελεστών και να φθάσουν στα ίχνη τους.

Ως προς το χρονικό της δολοφονίας, το κέντρο της Άμεσης Δράσης ειδοποιήθηκε στις 23.18 για πυροβολισμούς στην οδό Σοφίας Βέμπο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν τον έναν άνδρα νεκρό μέσα σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, ενώ δίπλα βρισκόταν έτερο αυτοκίνητο μάρκας Smart, επίσης χτυπημένο από σφαίρες.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart και, όταν τις ακολούθησαν, εντόπισαν σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας τον δεύτερο άντρα, τραυματισμένο θανάσιμα. Από τη σκηνή του εγκλήματος συνάγεται το συμπέρασμα πως ο δεύτερος στόχος βγήκε τραυματισμένος και επιχείρησε να διαφύγει, αλλά οι εκτελεστές τον πρόλαβαν και του έδωσαν τη χαριστική βολή σε κοντινή απόσταση από το αυτοκίνητο.

Το όχημα των εκτελεστών εντοπίστηκε καμένο στην περιοχή του Σκαραμαγκά.

Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x